20 березня 2016 року відбулося засідання клубу «Природа.Людина.Здоров’я». Розглядали тему: «Продукти харчування та їх вплив на сердечно-судинні захворювання».
Перенасичення організму тваринними жирами, що споживає людина, часто призводять до хвороб серця та судинної системи.
А сучасні продукти харчування, що містять різні енергетичні добавки, змінюють структуру продуктів. Це в свою чергу впливає на виникнення різних хвороб таких, як: ожиріння, цукровий діабет, гіпертонія, інсульт, аритмія і.т.д.
Кулінарний клас проведено на тему: «Десерти». В порівнянні з 1922, коли в середньому людина споживала 3 столові ложки цукру за добу, сьогодні ця кількість складає 43 столові ложки. Адже різноманітність солодощів приваблює до купівлі та їх споживання.
Всі ці теми розкрила лікар-терапевт Гарнага Наталія Євгенівна.
Фізичні вправи, що є традиційними на засіданнях клубу, провела Вовчемис Ніна Леонтіївна.
|