Головна » 2016 » Липень » 15 » Відкриття художньої виставки Олега Пасічника
09:25
Відкриття художньої виставки Олега Пасічника

Нещодавно  в музеї Миколи Островського відкрито виставку художніх робіт нашого земляка Олега Пасічника. А ще вшановували талановитих учнів і молодь Шепетівщини, переможців конкурсу міні-грантів «Стипендія від Мацоли». Це були молоді літератори, художники, співаки, композитори, які зуміли реалізувати свої дитячі зіркові мрії. Такі юні обдарування, як Олег Пасічник з Вишневого, в майбутньому обов’язково прославлять наш край і поповнять ряди української мистецької еліти.

До відкриття виставки Олег створив цікавий цикл графічних робіт, присвячених боротьбі українського народу за свої права. Його картини «Гамалія» та «Гайдамаки» (ілюстрації до творів Т.Шевченка) високо оцінили обласне та всеукраїнське жюрі.

Презентувала творчість свого талановитого учня викладач ДХШ Надія Елеон.

Працівники Шепетівської районної  бібліотеки підготували виставку збірників членів літературно-мистецької студії «Доля», а зав. відділом Віталіна Захарчук розповіла про тривалу плідну співпрацю зі студією «Доля». Вона проінформувала присутніх про видання студійцями понад 50 збірок віршів типографським способом і 70 виданих протягом останніх п’яти років самовидавничих збірників, з них 10 – загальних, 13 – дитячих, 47 – індивідуальних.

Далі надали слово переможцям Конкурсу.

Алла Львова – студентка 6 курсу Львівської фінансової академії по спеціальності «митна справа»..

Валерія Щербак – учениця 8-го класу школи-ліцею. Вірші почала писати з шести років.

Даша Голуб прочитала вірш «Моїй Україні» і описала, якою бачить рідну країну у майбутньому.

Даша Ліпчук – учениця школи-ліцею, закінчила 9 класів, є активною учасницею «Школи лідерів Шепетівки», волонтер

Аня Березюк – талановита дівчинка з великою уявою. Вона сама робить мультфільми. Аня теж переможець конкурсу індивідуальних грантів.

Комп’ютерна графіка надзвичайно актуальна у сучасному світі, за допомогою неї створюють майже усі ігри, мультфільми. Дівчинка цікавиться графікою та анімацією і сама створює фільми.

Зустріч творчих особистостей не залишила байдужими нікого.

Переглядів: 549 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar