Головна » 2015 » Листопад » 23 » У нашій памяті ви залишитесь назавжди
16:26
У нашій памяті ви залишитесь назавжди

Тиша в читальному залі. На столі вишитий рушник та прапор України з чорною стрічкою.

Так, 20 листопада, розпочався захід до Дня гідності та свободи в Шепетівській центральній районній бібліотеці – година-реквієм «У нашій памяті ви залишитесь назавжди». Звучить вірш «Небесна сотня».

Ведуча Зінаїда Романюк нагадала присутнім як все починалось… Але щоб почути про події з перших вуст, ми запросили учасників революції гідності: Юрій Вахоцький – майже з самого початку був на Майдані: спочатку учасником, потім волонтером.

Дмитро Жоров, також з перших днів був там, де було дуже гаряче, став свідком загибелі нашого земляка – Миколи Дзявульського.

Голова Шепетівскьої партійної організації «Свобода» Богдан Одуд – поділився організаційними питаннями постачання продуктів, одягу, медикаментів та ін.

Орест Юзвенко – учасник Майдану з першого до останнього дня, який пішов добровольцем в АТО, більше року приймав участь у бойових діях на Сході України. Пан Орест поділився з присутніми юнаками своїм досвідом та власним баченням цих подій.

Завітав до нас на зустріч Ігор Чупрій, який тільки повернувся з АТО де також прийма участь у військових діях.

Живим спілкуваннями наповнився зал. Відчувалось, як гостро реагує на ці події наша молодь.

Закінчилась година памяті вшануванням загиблих та хвилиною мовчання.

 

Переглядів: 710 | Додав: shbiblio | Теги: майдан, революція, Шепетівка, бібліотека, День Гідності, небесна сотня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar