Головна » 2016 » Травень » 13 » Сім’я в світі і світ в сім’ї
13:38
Сім’я в світі і світ в сім’ї

11 травня в читальному залі нашої бібліотеки пройшло літературно-мистецьке свято «Сім’я в світі і світ в сім’ї»  ,поєднуючи День Матері та Міжнародний День сім’ї.  «Там де є мама – там  є сім’я, а де є сім’я там має бути мама» – такими словами розпочала захід ведуча Зінаїда Романюк.

         Зінаїда Борисівна ознайомила всіх з історією заснування Міжнародного дня сім’ї, розповіла про традиції української сім’ї. У відвертій розмові учасники заходу , присутні учні НВО №2 ,обмінялись своїми родинними історіями. Олександра Гуляєва та Аня Криктун прочитали вірші про маму. Наша постійна читачка Аня Шевчук –(учениця школи – гімназії) – виконала пісні: «Мальви», та «Мама».

Розважала гостей своїм співом Олена Морозова, організатор культ-дозвілевої діяльності міського БК, піснями «Мама» та «Родина», якій підспівував весь зал.

         Під кінець заходу всі присутні разом  з Оленою Миколаївною заспівали «Пісню про Рушник». Учасники заходу залишали стіни бібліотеки з почуттям поваги і любові до друзів та бережливим ставленням до своєї родини та сімейних релігії .

 

Переглядів: 1002 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar