Головна » 2017 » Березень » 23 » Семінар – тренінг для бібліотек району
17:46
Семінар – тренінг для бібліотек району

22 березня в Шепетівській центральній районній бібліотеці відбувся семінар – тренінг для бібліотек району: «Обслуговування користувачів сільської бібліотеки: традиції та інновації».

 

                Директор – Людмила Везюк ознайомила працівників з новим Законом «Про внесення змін  до деяких законодавчих актів України щодо добровільного приєднання територіальних  громад» та алгоритмом  передачі бібліотек – філій ЦБС до ОТГ.

                Завідуюча відділом методично – бібліографічним та комплектування фондів Наталія Богурська зробила аналіз діяльності бібліотек за І квартал 2017 року.

                Всі разом обговорили результати І етапу конкурсу «Кращий читач Хмельниччини – 2017», та спланували як  має відбутися ІІ етап конкурсу .

                Працівники відділу обслуговування Зінаїда Романюк та Олена Богурська надали консультацію по роботі з користувачами та молоддю зокрема.

                Під час години професійного спілкування «Проведення заходів в рамках дитячого та юнацького читання» працівники сільських бібліотек ділилися інноваційними формами проведення тижня читання.

   

 

Переглядів: 564 | Додав: Бібліотекар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar