Головна » 2017 » Серпень » 11 » Семінар – практикум «Соціальні виклики: бібліотечне обслуговування крізь призму потреб місцевих громад».
16:07
Семінар – практикум «Соціальні виклики: бібліотечне обслуговування крізь призму потреб місцевих громад».

10 серпня 2017 року в Шепетівській центральній районній бібліотеці ім. М. Коцюбинського пройшов семінар – практикум «Соціальні виклики: бібліотечне обслуговування крізь призму потреб місцевих громад».

 

 

                Директор Людмила Везюк ознайомила бібліотекарів з новинками законодавчих матеріалів зокрема з постановою КМУ №493 від 12 липня 2017 року про внесення змін до «Переліку платних послуг, які можуть надаватися державними і комунальними закладами культури», та наказом Міністра культури №340 від 19.04.2017 року «Про внесення змін до типових правил користування бібліотеками в Україні».

                 Проектна діяльність бібліотек району обговорювалась дуже емоційно, вітали переможців та будували плани на майбутнє.

                Консультацію «Сучасні технології популяризації читання серед бібліотекарів: форми роботи» - надала завідуюча методико – бібліографічним відділом Наталія Богурська.

Інформаційну довідку «Веб-сервіси на допомогу організації читання» - надала Павлина Огородник. Найцікавіше було практичне заняття «Вивчаємо Exel», яке провела Інесса Орловська.

Година професійного спілкування вже стала традицією на семінарах. Бібліотекарі Валентина Грабарчук, Тетяна Рабощук та Наталія Шевчук ділились досвідом та враженнями від навчання в обласній науковій та дитячій бібліотеках.

 

Переглядів: 808 | Додав: Бібліотекар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar