Головна » 2017 » Жовтень » 2 » Поліативна медицина від ХБФ "Хесед Бешт"
14:26
Поліативна медицина від ХБФ "Хесед Бешт"

28 вересня 2017 року в Шепетівській центральній районній бібліотеці пройшов день поліативної медицини. Огранізатором заходу була Альона Фельдман, менеджер ХБФ "Хесед Бешт".

 

Захід проходив в рамках проекту ХБФ "Хесед Бешт", за підтримки Міжнародного фонду "Відродження". Команда проекту, на чолі якої стоїть менеджер зі зв'язків з громадськістю ХФБ "Хесед Бешт" Людмила Шварцман, чітко розмежувала обов'язки під час круглого столу задля якомога ефективнішої її роботи. Після відкриття заходу Людмилою Менделівною, слово для з'ясування ключових питань і завдань та окреслення термінології було надано фармацевту, завідуючій аптекою та активній громадські діячці Христині Янушевській.

Людмила Новіцька та Раїса Гельман з числа команди проекту окреслили певні сфери паліативної допомоги. Людмила Борисівна звернула увагу на складову частину допомоги: психологічну, юридичну, духовну. Раїса Ізраїлівна поділилася з присутніми результатами власного дослідження цієї теми в історично-культурному плані.

Волонетр проекту Леонід Западенко підготував для учасників круглого столу відеоряд: нарізку з кінокартини "Оскар і пані в рожевому", який наглядно ілюстрував значимість поліативної допомоги для хворого головного героя фільму

Потім ще довго учасники ділилися своїми враженнями від фільму та спогадами допомоги своїм близьким.

Переглядів: 793 | Додав: Бібліотекар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar