Головна » 2016 » Вересень » 9 » Ми не розводимо мости, ми стираємо стереотипи
15:35
Ми не розводимо мости, ми стираємо стереотипи

«Ми не розводимо мости, ми стираємо стереотипи.!!!»-

такими словами розпочали Павлина Огородник та Юлія Ліщук «Білі ночі» у Шепетівській районній бібліотеці , саме так називається захід.

21 століття - століття нових технологій та Інтернету. Але не дивлячись на всі ці чинники, наша молодь читає. І читає саме друковані книги, а не як більшість сучасної молоді електронні видання.

Зважаючи на дані обставини хочеться представити до вашої уваги  книги ,читаючи які хочеться зробити собі горнятко запашної кави …

І всі присутні в читальній залі разом з Юлією поринули у світ сучасної української книги , попиваючи каву  разом з героями книг :

«Мелодія кави у тональності кардамону», «Львів .Кава. Любов», «Теплі історії до кави», та ін..

Україна – це Європа! Тому Павлина пропонує написати казку «Як Василь став європейцем». Учасники дуже захопились грою та й казка вийшла незвичайна, потім всі довго сміялись зі свого твору.

Є багато див на світі, створених природою і зроблено руками людини, і серед них найбільше диво – книга. Книга передбачає майбутнє, показує приховане, оглядає минуле. Кожен бажаючий  зміг  знайти свою долю в книзі, або знайти відповідь на своє запитання  під час «Бібліотечного  ворожіння» за книгою Льюіс Керол  «Аліса в Країні чудес».

І нарешті найцікавіший момент – перегляд фільму «Голодні їгри: Переспівниця.». Наші гості уважно переглянули фільм , а потім ще довго обговорювали його.

Всі, хто цього разу не був з нами , ми чекаємо вас наступного… До зустрічі…

 

Переглядів: 660 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar