Головна » 2018 » Серпень » 13 » Консультативний пункт «Децентралізація : нові можливості та ідеї» у Коськівській сільській бібліотеці
14:59
Консультативний пункт «Децентралізація : нові можливості та ідеї» у Коськівській сільській бібліотеці

8 серпня 2018 року у Коськівській сільській бібліотеці Ленковецької ОТГ , Шепетівського району , працював консультативний пункт «Децентралізація : нові можливості та ідеї».
Громадська організація "Дивоцвіт 2015 " у партнерстві з Ленковецькою сільською бібліотекою в рамках проекту ПУЛЬС «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні», який виконується Асоціацією міст України в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у селі Коськів , розгорнули вуличний консультаційний пункт на тему: «Децентралізація : нові можливості та ідеї». #USAID #PULSE #IREX #АМУ #ПУЛЬС
Під час проведення заходу відбулося активне обговорення позитивних змін та недоліків у громаді після об"єднання.
Експерти : секретар ОТГ Ковтонюк Іван Іванович та староста села Столярчук Олександр Михайлович відповіли на запитання жителів , які були присутні на заході.
Керівник проекту Людмила Везюк, бібліотекарі Світлана Пекар та Тетяна Закринична ознайомлювали присутніх з інформаційними матеріалами та долучали до співпраці.

 

Переглядів: 765 | Додав: Бібліотекар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar