Головна » 2016 » Січень » 28 » Єврейська громада в бібліотеці
16:19
Єврейська громада в бібліотеці

Події 1941-1945 років і донині залишаються сумним символом політики геноциду нацистської Німеччини, а також яскравим прикладом нинішнього стану пам'яті про війну у сучасному українському суспільстві

Щороку, 27 січня весь світ відзначає Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту, на знак визволення в’язнів найбільшого табору смерті – Освенцім.

Шепетівська єврейська громада разом з Єфановою  Альоною– менеджером  з соціальної роботи Шепетівського представництва ХБФ «Хесед-Бешт», зібрались в читальній залі нашої бібліотеки , щоб зустрітися з начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання вторинної правової допомоги  Шепетівського центру правової допомоги ,Юлією  Школьнік ,яка ознайомила присутніх з роботою центру , проінформувала , що таке таке безоплатна вторинна допомога та як її отримати.

Завідуюча відділом обслуговування Романюк З.Б. , відзначила, що трагедія  Голокосту і сьогодні болем відгукується в серцях і свідомості нащадків тих, хто загинув мученицькою смертю.

Наш обов'язок - пам'ятати про загиблих, шанувати уцілілих. Ми не маємо права забути ці страшні сторінки нашої історії, забути тих, кого вирвав з життя вогненний смерч Голокосту.

 

Переглядів: 734 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar