Головна » 2016 » Квітень » 15 » Залюблені у поетичне слово
09:43
Залюблені у поетичне слово

Щовівторка члени літературно-мистецької студії «Доля» і просто любителі поезії, відклавши всі справи, поспішають до бібліотеки ім.М.Коцюбинського на засідання студії. Цього вівторока, 12 квітня 2016 року, в гості до студійців завітали талановиті учні школи-гімназії – маємо надію, що то будуть майбутні поети. А привела їх завідувачка шкільної бібліотеки Ліля Володимирівна Сімашко. Вікторія Кацура і Тимошишина Катя – учениці 8-а класу перші згодилися прочитати свої вірші. Свій перший вірш Вікторія написала, навчаючись у п’ятому класі. Зараз дівчина захопилася прозою і пише фентазі. До речі, цей жанр фантастичних творів, що тяжіє до міфології, де значну роль відіграють надлюдські магічні сили, а дракони і тролі є героями, надзвичайно полюбляє молодь.

Знайомство з ученицями 6-го класу Юлією Радченковою та Анастасією Рибчинською відбулося ще минулого року, але тоді п’ятикласниці не наважилися винести свої твори на дорослу аудиторію. Цього разу вони були дещо сміливіші і з захопленнмя читали напам’ять власні вірші. До речі, ці дві дівчинки уже мають чималий творчий доробок, і керівник студії запропонувала їм допомогу у виготовленні макетів майбутніх збірок віршів.

Потім ,як завжди , читали вірші студійці: Віра Кухарук , Леонід Жмурко, Антоніна Осецька, Ніла Кравчук  , Тетяна Кушнірук та інші.

По завершенні зустрічі ще одна учениця школи-гімназії, Аня Шевчук, яка весь час тихенько сиділа біля комп’ютера, призналася, що вона теж пише вірші. Аня читала свої вірші і всі присутні були раді, що студія « Доля» поповнюється молодими поетами.

 

Переглядів: 762 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar