Головна » 2017 » Червень » 7 » З дальніх подорожей повертаючись….
17:01
З дальніх подорожей повертаючись….

В рамках проекту молодіжної секції УБА  «Display – кросинг» та подорожуючої виставки «Мрій! Читай! Мандруй!» в Шепетівській центральній районній бібліотеці ім. М. Коцюбинського відбулося спілкування студентів професійного ліцею з місцевою самобутньою поетесою Зінаїдою Русняк   -  «З дальніх подорожей повертаючись….»

 

 

                Зінаїда Іванівна пише не тільки вірші, але й легенди, казки. Вона займалась громадською діяльністю у сфері туризму. І сама пані Зінаїда живий «туристичний довідник». Зовсім нещодавно вона відвідала країни Європи, тому з радістю ділилась своїми враженнями.

                Розповіді про Братиславу, Прагу, Відень, Брно були настільки захопливими, що присутні студенти відчули себе вже там, в Європі.

                Презентація фото історичних центрів, музеїв, собору св. Мартіна, палац Грассалковичів, кафедральний собор Святих Петра і Павла, фортеця «Шпільберг», вражала своєю величчю та красою.

                Зінаїда Іванівна так цікаво розповідала про свою подорож, що присутні втратили відлік часу і слухали  розповіді про  казкові країни, національні кухні, звичаї та спосіб життя в АвстріЇ, Чехія та Моравії.

                На закінчення пані Зінаїда побажали всім нам кращого майбутнього і обов’язково поїхати подорожувати країнами Європи.

 

 

Переглядів: 679 | Додав: Бібліотекар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar