Головна » 2017 » Березень » 27 » Творчий звіт молоді
15:31
Творчий звіт молоді

В читальній залі Шепетівської центральної районної бібліотеки зібралась творча молодь міста. Ініціатором заходу було управління сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради, а наша бібліотека стала майданчиком для зустрічі, тим більше, що деякі юні конкурсанти були членами літературно-мистецької студії «Доля».

Всі учасники подали свої напрацювання на обласний літературний конкурс «Серпневі зорі України», який приурочено до святкування 100-річчя з початку національно-визвольних змагань українців в 1917-1921 років.

Діти хороші й талановиті, тому хочеться відмітити всіх:

- Лисюк Ольга, учениця ЗОШ №1;

- Шпильченко Катерина, учениця ЗОШ №4 І-ІІІ ст., яка нещодавно стажувалася у Верховній Раді;

- Захуцька Анна, учениця ЗОШ І-ІІІ №3;

- Голуб Дар’я, учениця НВК №1.

Особливо хочеться відмітити: Семенюк Анастасію, ученицю ЗОШ №2

І-ІІІ ступенів, яка пише вірші та вже випустила свою збірочку; Гуменюк Анну, ученицю ЗОШ №4 І-ІІІ ступенів, яка дуже незвичайно та творчо представила себе та свої роботи, хоч і тема її творів була складна «Українська революція 1917-1921 рр.».

Спеціаліст управління, Зоя Калініченко привітала конкурсантів, ознайомила з умовами конкурсу та завірила, що всі учасники будуть відзначені.

Самобутній поет Дмитро Воронюк читав учасникам свої патріотичні вірші.

Слухаючи таку молодь, радієш за нашу країну, хочеться всім нам побажати саме такого спілкування, більше такої молоді, і тоді все в нашій країні буде добре.

 

Переглядів: 634 | Додав: Бібліотекар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar