Головна » 2016 » Серпень » 22 » Творчий вечір самобутнього поета Сергія Доскача
12:06
Творчий вечір самобутнього поета Сергія Доскача

У Шепетівській районній бібліотеці відбувся творчий вечір самобутнього поета, члена літературно-музичної студії «Доля» , Сергія  Доскача.

Сергій Петрович Доскач – філолог  і багато його колишніх учнів ще досі пам’ятають його надзвичайно цікаві уроки літератури. Десять років віддав педагогічній діяльності ,мав вищу категорію , блискуче проводив уроки літератури, ставив зі старшокласниками спектаклі.  Сергій Петрович має вже дві збірки власних віршів «Живой отклик души» , «Голос» ,  і на сьогодні самий плідний і активний поет літературно – мистецької студії «Доля».

Присутні поринули у світ дивовижної поезії  Сергія Доскача. В своїх віршах він не боїться сказати правду, висловити свою тверду позицію. Але в основному його вірші про жінку, про кохання. Його поетичний образ «Мадам»,  підтримали жінки студії, і всі  присутні могли насолодитись діалогом про кохання між «Мадам « і поетом.

Слова Сергія про жінку, звучать як заклик до чоловіків, кохати своїх жінок:

         «Сьогодні хочу говорити

         Я тет-а-тет з чоловіками –

         Щоб вам було для чого жити,

         Кохайте жінку до нестями.»

Вітали поета члени студії, працівники бібліотеки , гості та запрошені.

Поетична палітра вечора була яскравою і насиченою, вірші Сергія Доскача переплітались з музичними та поетичними вітаннями друзів.

 Закінчився вечір, як завжди загальним фото та співом «Многоліття».    

 

Переглядів: 586 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar