Головна » 2017 » Травень » 24 » Сімнадцята весна літературно - мистецької студії "Доля"
10:38
Сімнадцята весна літературно - мистецької студії "Доля"

21 травня  в Шепетівській  центральні районній  бібліотеці  ім. М. Коцюбинського знову свято. Літературно – мистецька студія «Доля» святкувала свою сімнадцяту весну. На свято завітали друзі, пошановувачі поезії, творчі особистості, представники влади.

 

 

                Членами студії є не тільки поети але й музиканти , художники. Всіх їх об’єднала «Доля», і вже багато років ми маємо можливість спілкуватись з творчими, цікавими особистостями.

                З вітанням завітала заступник міського голови Наталія Стасюк, привітала студійців з їхнім святом та нагородила кращих представників  творчої молоді за участь в обласному конкурсі «Серпневі зорі», грамотами та подарунками.

               Ще одна важлива подія відбулася напередодні святкування. ГО «Громадянська ініціатива Романа Мацоли «Інститут солідарності громад», представником якої є Ірина Топчій завжди підримують як Шепетівську центральну районну бібліотеку ім. М. Коцюбинського так і взагалі творчих людей нашого краю. Неодноразово творчі діти від ГО «Громадянська ініціатива Романа Мацоли «Інститут солідарності громад» були нагородженні цінними подарунками та можливістю організувати виставку власних робіт, стипендіями на навчання та ін.

            Майже три роки члени "Долі"  плекали надію на видання літературно - мистецького журналу і саме за допомогою Романа Мацоли та його команди такий журнал під назвою "Шепетівський калейдоскоп" - нарешті вийшов . Громада Шепетівщини тепер має можливість друкувати свої статті , творчі люди  - заявляти про себе , краєзнавці - знайомити  нас з невідомою історією Шепетівського краю. І це є мабуть найбільшим подарунком для студійців.

                Вітали  студійців: представник народного депутата Романа Мацоли Ірина Топчій, дитячий фольклорний ансамбль «Джерельце», керівником якого є Анатолій Огарєв, соліст аматорського колективу «Гіперборея» Олександр  Костюк,  багатодітна мама Наталія Стасюк.

                А ще вітав студійців громадянин Сирії Каміль  Лоло, який співав українською «Ніч яка місячна…». Спілкування в Skype  відбулося з поетами  української діаспори Геннадієм Сіваком із Ізраїлем , Тимофієм  Синицьким з Естонії та Григорієм  Кіпнісом з Німеччини.

Потім  ще було  спілкування за чаєм та спільне  фото.

   

 

Переглядів: 619 | Додав: Бібліотекар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar