Головна » 2016 » Березень » 22 » Природа.Людина.Здоров’я
10:43
Природа.Людина.Здоров’я

20 березня 2016 року відбулося засідання клубу «Природа.Людина.Здоров’я». Розглядали тему: «Продукти харчування та їх вплив на сердечно-судинні захворювання».

Перенасичення організму тваринними жирами, що споживає людина, часто призводять до хвороб серця та судинної системи.

А сучасні продукти харчування, що містять різні енергетичні добавки, змінюють структуру продуктів. Це в свою чергу впливає на виникнення різних хвороб таких, як: ожиріння, цукровий діабет, гіпертонія, інсульт, аритмія і.т.д.

Кулінарний клас проведено на тему: «Десерти». В порівнянні з 1922, коли в середньому людина споживала 3 столові ложки цукру за добу, сьогодні ця кількість складає 43 столові ложки. Адже різноманітність солодощів приваблює до купівлі та їх споживання.

Всі ці теми розкрила лікар-терапевт Гарнага Наталія Євгенівна.

Фізичні вправи, що є традиційними на засіданнях клубу, провела Вовчемис Ніна Леонтіївна.

 

Переглядів: 168 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
avatar