Головна » 2018 » Січень » 23 » Нові надходження до бібліотеки за Державною програмою для поповнення фондів публічних бібліотек україномовними книгами
17:42
Нові надходження до бібліотеки за Державною програмою для поповнення фондів публічних бібліотек україномовними книгами

Що може бути приємніше для бібліотекаря, ніж запропонувати своїм користувачам нові книги? Адже кожне нове видання – це завжди непересічна подія, нове знайомство й приємне очікування свіжих вражень. Нові книги завжди викликають у читачів жвавий інтерес, вони приваблюють новизною інформації, оригінальністю викладу, мають чудову поліграфію та сучасне дизайнерське оформлення.

Шепетівська централізована бібліотечна система за Державною програмою для поповнення фондів публічних бібліотек україномовними книгами отримала 1061 примірників  книг, на суму 96 тис. 375 грн. 06 к.

                В тому числі у фонд Шепетівської центральної районної бібліотеки ім. М. Коцюбинського за Державною програмою отримала 111 примірників книг на суму 12 тис. 124 грн. 19 к.

Для бібліотек новостворених Судилківської об’єднаної територіальної громади та Ленковецької об’єднаної територіальної громади всього передано 541 примірник на суму 17 тис. 275 грн.

  До списку увійшла галузева та художня література для дорослих та дітей. 

    Зовсім скоро користувачі зможуть ознайомитися із новими надходження у бібліотеках Шепетівщини.

 

Переглядів: 1079 | Додав: Бібліотекар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar