Головна » 2015 » Листопад » 26 » Нарада бібліотечних працівників Шепетівської ЦБС
18:37
Нарада бібліотечних працівників Шепетівської ЦБС

26 листопада в районній бібліотеці відбулась нарада бібліотечних працівників Шепетівської ЦБС по плануванню і звітності.

Директор ЦРБ Везюк Людмила Іванівна ознайомила працівників системи з новою моделлю бібліотек та їхньою роботою під час та після об’єднання громад, та надала інформацію про роботу центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Завідувач методично-бібліографічним відділом Шафалюк Ольга Олександрівна надала консультацію по підготовці до державної систематизованої звітності за 2015 рік, зокрема електронної звітності та плануванню роботи бібліотек системи на 2016 рік.

Провідний бібліотекар краєзнавчого сектору Слюсар Галина Петрівна ознайомила бібліотекарів району з краєзнавчим календарем Шепетівщини на 2016 рік, станом та завданням правничої діяльності бібліотек системи.

Передплата періодичних видань на 1-е півріччя 2016 року, ознайомлення із графіком переобліку книжкових фондів, підготовка до звітності – такі питання в своїх порадах висвітлила зав. відділом формування та обробки документів Захарчук Віталіна Володимирівна.

З плануванням та звітністю довідко-бібліографічної роботи, та роботи ПДГ присутніх ознайомили – бібліограф сектору IT Орловська Інесса Миколаївна та бібліограф Ліщук Юлія Сергіївна.

 

 

Переглядів: 739 | Додав: shbiblio | Теги: нарада, бібліотека, Шепетівка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar