Головна » 2016 » Травень » 13 » Моє майбутнє – Україна європейська
13:42
Моє майбутнє – Україна європейська

12 травня 2016 року у Шепетівській районній бібліотеці відбулося перше засідання Європейського клубу « Моє майбутнє – Україна європейська».

Разом із членами клубу всі запрошені студенти Шепетівського аграрного технікуму поринули у європейський світ, світ любові та достатку.

Зав. відділу обслуговування  Зінаїда Романюк ознайомила всіх присутніх  із історією створення Європейського Союзу його культурою та традиціями. Волонтер американського Корпусу Миру Марек Томашевскі, запросив присутніх студентів до співпраці та провів урок розмовної англійської.

Викладач польської мови Наталія Хорошко ознайомила учасників заходу з планом роботи безкоштовних курсів англійської та польської мов,  а також  поділилась планами на майбутнє.

Директор бібліотеки Людмила Везюк ознайомила членів клубу та гостей з проектом, який виграла наша бібліотека «Все про Європу», пунктом Європейської інформації, та послугами, які надає цей пункт.

Ця подія набуває особливого значення  для членів громад  Шепетівщини у час, коли наш народ відстоює свою незалежність та європейський вибір.

Ще довго тривала дискусія, студенти ділились своїми знаннями та враженнями, і закінчився захід домовленістю про співпрацю . 

 

Переглядів: 675 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar