Головна » 2016 » Листопад » 10 » «Граввікон» до Дня української мови і писемності»
10:56
«Граввікон» до Дня української мови і писемності»

9 листопада 2016 року працівники Шепетівської центральної районної бібліотеки провели в шкільній бібліотеці  с. Судилкова захоплюючий «Граввікон» до Дня української мови і писемності» з учнями 8 класу.

Захід був побудований в інтерактивній формі, де учні, поділившись на 2 команди: «Юні філологи» та «Україномовні генії», змагалися за «кращих знавців української мови». Юні мовознавці проявили свої знання, правильно відповідаючи на питання вікторин, відгадуючи загадки, фразеологізми за допомогою жестів, вимовляючи швидко скоромовки, складаючи прислів’я про мову. За кожну правильну відповідь учні отримували наклейки. Поки капітани команд підраховуваликількість отриманих наліпок, учні послухали вірш на одну літеру «Барвисте Безмежне Бажання». З невеличким відривом перемогу отримала команда «Україномовні генії».

Шкільна молодь отримала можливість ознайомитись  з електронними послугами , які надає бібліотека для користувачів як юнацької категорії, так і для їхніх батьків. Особливу увагу приділялась  послугам : е-освіти, е-транспорта, е-пошти. Також учні довідалися про «Урядовий портал для юних громадян», спрямований на дитячу та молодіжну аудиторію з он-лайн іграми, конкурсами, розвагами, де в ігровій формі можна дізнатися більше про владні повноваження, державу, права та обов’язки громадян..

Діти залишилася задоволені проведеним заходом, а працівникам районної бібліотеки вручили спецвипуск газети Судилківської ЗОШ «Шкільний квартал», присвячений Дню української писемності та мови.

 

Переглядів: 848 | Додав: Бібліотекар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar