Головна » 2017 » Квітень » 13 » Година здоров’я: «Шкідливі звички – шлях в безодню»
09:58
Година здоров’я: «Шкідливі звички – шлях в безодню»

11 квітня 2017 року в центральній районній бібліотеці ім. М. Коцюбинського проведено годину здоров’я: «Шкідливі звички – шлях в безодню».  З одноіменною назвою було оформлено книжкову виставку, де представлено літературу про шкідливість та небезпеку алкоголю, тютюнопаління, наркотичних речовин, захворювання на СНІД.

 

 

                Завідуюча відділом обслуговування Зінаїда Романюк нагадала всім відому приказку: «Скільки людей, скільки й думок». Але, щодо шкідливих звичок, які пагубно впливають на стан та здоров’я людини, має бути вірний вибір. Не вживати алкогольні напої, наркотики, не палити, чітко розуміти проблеми СНІДу – це сьогодні одне з важливих життєвих принципів кожної людини.

                До участі в заході була запрошена лікар – педіатр Вовчемис Ніна Леонтіївна із 45- річним медичним стажем роботи. Вона змістовно, тактовно, зрозуміло, розповіла про шкідливість, зло, проблеми із здоров’ям при вживанні пагубних речовин, та шляхи запобігання і уникнення від таких негативних явищ. Наголосила про необхідність ведення здорового способу життя. При розповіді були використані слайди на цю тему.

На заході були присутні викладачі та студенти коледжу ПДАТУ, які долучилися до цієї теми своїми запитаннями.

 

Переглядів: 637 | Додав: Бібліотекар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar