Головна » 2016 » Серпень » 25 » До 25 – річчя Дня Незалежності України
17:13
До 25 – річчя Дня Незалежності України

Вперше за останні більш як два десятки років, слово «незалежність» набуло нового значення. Відомо що український народ впродовж всієї історії бореться за свою землю, за свою волю, за єдність.

Сьогодні це особливо болить,  гине цвіт нації,  гинуть наші діти, брати  , іде неоголошена війна  на Сході України , але разом з тим іде нестримний процес  національного відродження. Мільйони українців потягнулись до державної символіки як своєрідного генетичного коду  народу. Гімн України співають всі, від дорослих до дітей, а «Слава Україні», звучить вже як вітання. Шепетівський район представив свою виставку на обласному святі до 25 – річчя Дня Незалежності України. На виставці були представлені роботи народних умільців району, а організацією виставки займались районний будинок культури , районна бібліотека, а ще головний спеціаліст відділу культури  Валентина Галімська.

Експонати на виставку надавали народні умільці зі всього районну .Бібліотекар Лавринівської сільської бібліотеки Катерина Калюжна , представила свою персональну виставку вишиванок  «Дорога в безсмертя, вистелена рушниками», і отримала диплом за кращу виставку.  Наталія Кошкіна  з с. Хролин провела майстер-клас по виготовленню ляльки мотанки, за яким зібрала чимало бажаючих цьому навчитись.

А велетенську, два метри заввишки ляльку – мотанку  представила Грицівська «Школа сприяння здоров’я»,  а ще вони виготовили з квітів герб Шепетівського району.

Обласне свято вдалося – було дуже багато персональних та колективних виставок, які вражали своєю майстерністю, креативом та позитивом.

Музичні колективи зачаровували присутніх своїм співом. Шепетівський район представляв народний фольклорно – етнографічний ансамбль «Калина» Чотирбоківського будинку культури.

Було багато спілкувань вражень, а ще плани – зробити наступну виставку ще кращою.

 

Переглядів: 914 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar