Головна » 2016 » Травень » 20 » Бібліотечно – інформаційне обслуговування: сучасні та результативні форми роботи
20:40
Бібліотечно – інформаційне обслуговування: сучасні та результативні форми роботи

19 травня відбувся районний семінар – практикум бібліотечних працівників Шепетівської ЦБС, на тему: «Бібліотечно – інформаційне обслуговування: сучасні та результативні форми роботи».

Це був бібліо-візит у Грицівску міську бібліотеку. Всі учасники семінару були у вишиванках щоб підтримати Україну, її традиції та сьогоднішнє свято.

Колектив Грицівської міської бібліотеки разом з гуртом «Грицівчанка» зустріли учасників піснею «Про вишиванку».

Крім працівників  Шепетівської ЦБС були запрошенні: секретар сільської Ради Наталія Ленчук, яка поділилась планами Селищної Ради по об’єднанню Грицівської громади, та ролі бібліотеки в новій громаді,   

Василь Джурабаєв – президент Громадської Асоціації «Відродження Грицева», розкрив всі секрети спільної праці з біблотекою,

керівник англійського клубу «Вчимо англійську» - Світлана Дубина, розповіла про роботу «Англійського клубу» та методи залучення дітей спілкуватися англійською.

Відкрила семінар директор Шепетівської ЦБС Людмила Везюк, яка розповіла історію започаткування Свята вишиванки та ознайомила з планом роботи семінару.

Увазі бібліотечних працівників пропонувалися: методичні поради «Інтерактивні форми роботи з дітьми та юнацтвом»; якими поділилась зав. методично-бібліографічним  відділом Наталія Богурська,презентація «Бібліотечно – інформаційне обслуговування: актуальні та результативні форми роботи», яку представила бібліограф Юлія Ліщук.

Знайшли відгук у бібліотечних фахівців нові форми роботи інформаційних центрів у порадах  провідного бібліографа сектору  ІТ Інесси  Орловської « Бібліотека у світі  відкритого доступу  до інформації».

Провідний бібліотекар  відділу обслуговування  Ніна Яківна Перькова представила роботу відділу обслуговування  ЦРБ « Сучасна  інформаційна  діяльність  і бібліотечний аспект».

Директор Грицівської  міської бібліотеки  Валентина Грабарчук , поділилась досвідом роботи , презентувала свій сайт та нові форми роботи.

Учасники семінару отримали задоволення від спілкування з молодим та креативним колективом Грицівської міської бібліотеки.

Потім була екскурсія  по бібліотеці , в музей «Духовне джерело Грицева».  Закінчився захід спільними фото.

 

Переглядів: 772 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar