Головна » 2016 » Квітень » 15 » «Бібліотечне обслуговування : сучасні тенденції, проблеми, нестандартні підходи до організації роботи з користувачами».
09:56
«Бібліотечне обслуговування : сучасні тенденції, проблеми, нестандартні підходи до організації роботи з користувачами».

14 квітня в Шепетівській районній бібліотеці відбувся районний семінар – практикум бібліотечних працівників району на тему :

«Бібліотечне обслуговування : сучасні тенденції, проблеми,   нестандартні підходи до організації роботи  з користувачами».

Семінар розпочала  директор Людмила Везюк, ознайомивши всіх із прийняттям  Стратегії розвитку бібліотечної справи та положенням про обласний конкурс « Бібліотека  на службі громади.»

Головною темою обговорення була активніше впровадження в практику роботи інноваційних послуг та заходів, як за допомогою інформаційних технологій так без них. .Методисти навчали як вміти гарно представити свою роботу. Зокрема завідуюча методично- бібліографічним відділом  Наталія Богурська  зробила  презентацію   «  Вимоги часу – нові форми роботи», та провела тренінг« Впровадження  інноваційних  форм  роботи  з мешканцями сільської громади».                  

Про надання нових послуг йшлося також у виступах : методиста Павлини Огородник , яка надала методичні поради  « Нові технології у роботі  з користувачами» та завідуючої відділом обслуговування  Зінаїди Романюк з консультацією « Традиційні та інноваційні форми роботи бібліотек з користувачами всіх категорій.».

В.о. начальника відділу культури  Валентина Галімська  в своєму виступі наголосила , щоб працівники дотримувалися пожежної безпеки , та прийняли участь у  благоустррї території прилеглої до бібліотеки, а ще підтримала всі наші плани по впровадженню нових форм роботи .

Переймаючись нашими проблемами , та з метою   підтримки бібліотечних працівників до нас приєдналась  Наталія Собчук , заступник голови РДА  висловила  сподівання, що сільські  бібліотеки при підтримці місцевої влади та громади  будуть продовжувати виконувати свою місію, впроваджувати інновації, проводити модернізацію задля розвитку місцевої громади.

   Підводячи підсумки районного семінару,  бібліотекарі Шепетівської ЦБС  прийняли активну участь в творчій  дискусіі «Організація змістовного дозвілля користувачів сільської бібліотеки» ,та  визначили спектр нових ідей щодо поліпшення своєї роботи .

 

Переглядів: 1197 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar