Головна » 2016 » Травень » 23 » Акція "Передплати газету для мешканців зони АТО"
16:09
Акція "Передплати газету для мешканців зони АТО"

         В умовах військового конфлікту та інформаційної агресії, яку зазнає Україна, різко підвищилось значення розповсюдження достовірної інформації серед населення. Сьогодні багато наших громадян на Сході України, що проживають в зоні, максимально наближеній до бойових дій, не мають доступу до українських ЗМІ - телебачення, радіо, Інтернету. Виправити ситуацію на цих територіях можливо за допомогою друкованих періодичних видань.

         Українська бібліотечна асоціація ініціювала акцію "Передплати газету для мешканців зони АТО", мета якої - інформаційна підтримка мешканців зони АТО. Акція стартувала 1 березня 2016 року.

         Шепетівська центральна районна бібліотека також долучилася до акції, та передплатила на ІІ півріччя "Газету по - українськи"

         Акція спрямована на забезпечення мешканців періодичними видпннями і має на метіц налагодити доставку українських періодичних видань на територію Луганської та Донецької областей, для подальшого розповсюдженні в населених пунктах так званої "сірої зони". Отримані газети будуть розповсюджуватися на території, що максимально наближена до зони бойового конфлікту, за допомогою волонтерських організацій - партнерів Луганського обласного відділення УБА.

 

Переглядів: 742 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar