Головна » 2015 » Грудень » 3 » «А жінка у світ приходить для любові»
16:17
«А жінка у світ приходить для любові»

2 грудня, в літературно-мистецькій вітальні дуже людно, зібралися жінки Шепетівщини, щоб поділитись своїм життєвим досвідом та проблемами, знайти шлях їх вирішення.

«А жінки у світ приходять для любові» - таку назву мав літературно-музичний вечір в рамках акції «16 днів проти насильства», до Міжнародного дня ООН з викорінення насильства щодо жінок.

Ведуча Зінаїда Романюк розпочала словами:

Воістину – небесна і земна Уквітчана і терном і барвінком

Свята і грішна,  ніжна й чарівна!

Повіки будь, повіки слався, жінко.

Головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Алла Гайдай ознайомила присутніх з Конвенцією про ліквідацію дискримінації жінок, ухвалену Генеральною Асамблеєю ООН та Законом України «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків», і побажала всім жінкам бути щасливими, бажаними, коханими та захищеними й допомагати у цьому собі самим.

 

На честь жінки звучали вірші у виконанні Сергія Доскача, Віри Кухарук, Валерії Щербак, Василя Ющенка. Звучали пісні та романси від Валентини Бренцун, Наталії Прищепи, Майї Палій, Тетяни Кушнірук.

Ведуча бажала всім жінкам мати поруч справжнього чоловіка.

Пізніше присутні уже всі разом співали пісні та ділились одні з одним враженнями від заходу.

 

 

Переглядів: 815 | Додав: shbiblio | Теги: жінки, літературно-музичний вечір, бібілотека, насильство, Шепетівка, 16 днів проти насильства | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar