Головна » 2017 » Березень » 27

Запобігання випадкам насильства в сім'ї та злочинності неповнолітніх розповідали у Шепетівській центральній районній бібліотеці ім. М.Коцюбинського. 27 березня начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб'єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Юлія Школьнік спільно з провідним бібліографом Шепетівської ЦРБ Інессою Орловською провели семінар для студентів Шепетівського коледжу Подільського державного аграрного-технічного університету на тему: “Проти насильства”, під час якого Юлія Школьнік розповіла про систему соціальних і спеціальних заходів, спрямованих на усунення причин і умов, які сприяють вчиненню насильства в сім'ї, припинення насильства в сім'ї, притягнення до відповідальності осіб, винних у вчиненні насильства в сім'ї, медико-соціальної реабілітації жертв насильства в сім'ї. Також, Юлія Школьнік роз'яснила порядок взаємодії управлінь (відділів) у справах дітей та молоді, центрі ... Читати далі »

Просмотров: 937 | Добавил: Бібліотекар | Дата: 27.03.2017 | Комментарии (0)

В читальній залі Шепетівської центральної районної бібліотеки зібралась творча молодь міста. Ініціатором заходу було управління сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради, а наша бібліотека стала майданчиком для зустрічі, тим більше, що деякі юні конкурсанти були членами літературно-мистецької студії «Доля».

Всі учасники подали свої напрацювання на обласний літературний конкурс «Серпневі зорі України», який приурочено до святкування 100-річчя з початку національно-визвольних змагань українців в 1917-1921 років.

Діти хороші й талановиті, тому хочеться відмітити всіх:

- Лисюк Ольга, учениця ЗОШ №1;

- Шпильченко Катерина, учениця ЗОШ №4 І-ІІІ ст., яка нещодавно стажувалася у Верховній Раді;

- Захуцька Анна, учениця ЗОШ І-ІІІ №3;

- Голуб Дар’я, учениця НВК №1.

Особливо хочеться відмітити: Семенюк Анастасію, ученицю ЗОШ №2

І-ІІІ ступенів, яка пише вірші та вже випустила свою збірочк ... Читати далі »

Просмотров: 634 | Добавил: Бібліотекар | Дата: 27.03.2017 | Комментарии (0)

В другому етапі обласного конкурсу «Кращий читач Хмельниччини-2017» в рамках Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія» прийняли участь 28 користувачів бібліотек району та міста. Цього разу діти були добре підготовлені, і тому журі складно було вибрати кращих.

Переможцями, які візьмуть участь у ІІІ етапі конкурсу «Кращий читач Хмельниччини-2017» в рамках Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія» стали:

- Сенько Мирослава, користувачка Грицівської селищної бібліотеки;

- Дарія Панчук, користувачка Шепетівської міської бібліотеки для дітей.

Друге місце отримали:

- Анастасія Кв’ятківська, користувачка бібліотеки Корчицької ЗОШ І-ІІІ ступенів;

- Максим Пушкар, користувач Михайлюцької сільської бібліотеки;

Третє місце отримали:

- Софія Степич, користувачка Чотирбоківської сільської бібліотеки;

- Ірина Марініна, користувачка Велико-Медведівської сільсько ... Читати далі »

Просмотров: 836 | Добавил: Бібліотекар | Дата: 27.03.2017 | Комментарии (0)