Головна » 2016 » Березень » 17

16 березня в читальній залі Шепетівської центральної районної бібліотеки відбувся День обласної бібліотеки, як для працівників районної бібліотеки  так і працівників сільських бібліотек.

Директор Хмельницької обласної універсальної бібліотеки ім. М. Островського Надія Миколаївна Синиця, представила презентацію «Адміністративна реформа бібліотеки: нові умови – нові виклики, нові рішення». Надія Миколаївна розповіла про перспективи реформи, надала поради, що робити щоб вижити в тих умовах.

Завідуюча відділом науково – методичної роботи та інновації у бібліотечній справі Тетяна Грудецька ознайомила бібліотекарів з інформаційними ресурсами обласної бібліотеки «Р ... Читати далі »

Просмотров: 756 | Добавил: Admin | Дата: 17.03.2016 | Комментарии (0)

Кожен куточок нашої України має своїх умільців. Шепетівський край славиться своїми майстрами які передають свої вміння – творити прекрасне, з покоління в покоління. Однією з таких майстринь є Людмила Олексіївна Пузирьова.

Пані Людмила виготовляє вироби та оздоблює тарілки, вази рамочки до портретів та інше, і все це з природних матеріалів.

Людмила  Пузирьова провела в читальній залі районної бібліотеки майстер-клас «Творіння рук людських» для учнів художньої школи. Запрошені були також вчителі художньої школи Надія Елеон, Людмила Мікурова, Роман Галімський.

Всі присутні із задоволенням долучились до виготовлення поробок з природніх матеріалів. Особливо активно пра ... Читати далі »

Просмотров: 502 | Добавил: Admin | Дата: 17.03.2016 | Комментарии (0)